BlogHomeErvaring van Brian met Fire Up
Blog

Ervaring van Brian met Fire Up

Cover voor Ervaring van Brian met Fire Up

Door Sophie | 25 mei 2021

Cover voor Ervaring van Brian met Fire Up

Bedrijfsleider Brian weer in zijn kracht! Lees hieronder hoe Brian het programma van Fire Up ervaren heeft.

Hoe ben je bij Fire Up terecht gekomen?

Het ging al een tijdje niet zo best (wat ik niet wilde toegeven). Mijn vrouw heeft toen mijn werkgever gebeld en het een en ander uitgelegd. Ook na een gesprek met mijn werkgever wilde ik nog steeds niet toegeven dat het niet goed met mij ging. Mijn werkgever bood mij de mogelijkheid om met Fire Up in gesprek te gaan.

Hoe ging je de intake in?

Ik was in het begin sceptisch. Een psycholoog (ik ben niet gek) en sporten zouden mij hierin kunnen helpen werd mij verteld. 

Met welke klachten kwam je bij Fire Up?

Ik zag het allemaal niet meer zo rooskleurig in. Ik had moeite met mijn werkzaamheden, doordat het allemaal te veel was geworden. Het overlijden van mijn moeder was de druppel, die de emmer deed overlopen. Zo kwam ik thuis te zitten.

Ik sliep niet meer, had geen energie en had een kort lontje. Dit was niet goed voor mij, maar ook zeker niet voor mijn gezin.

Wat heeft Fire Up je opgeleverd? 

Fire Up is voor mij een echte opsteker geweest nadat ik het nulpunt had bereikt door verschillende omstandigheden.

Toch de stap genomen om dit programma te starten en ben nu enthousiast geworden en dankbaar naar mijn werkgever en Fire Up die mij er bovenop hebben geholpen door goede gesprekken met Pleun (psycholoog) en Robbert en Sophie tijdens het sporten. Ik ben gaan inzien dat het ook allemaal anders kan en je ook tijd voor ontspanning moet hebben. Ik bewaak mijn grenzen beter. 

Zou je anderen Fire Up aanbevelen?

Fire Up is een bedrijf die gewoon blijft in de omgang met mensen, maar wel het onderste uit de kan halen om je erboven op te helpen.

Ik heb niets anders dan lof voor Fire Up. Het programma is een echte aanrader in mijn ogen voor andere mensen met problemen in werk- of privésfeer. Iedereen binnen Fire Up neemt de tijd om naar je te luisteren en te kijken wat het beste voor je is. Dit alles heeft mij weer gebracht naar waar ik wil zijn!

Robbert, Sophie en Pleun bedankt voor alle tijd en geduld die jullie in mij hebben gestoken en ik zal nooit vergeten wat jullie voor mij betekend hebben. Ook de nazorg dat ik jullie altijd nog kan bereiken als het nodig is geeft een goed gevoel!

Wil jij ook meer weten over ons programma?

ContactWerkwijze

Interview met Brian, ex-client bij Fire Up