BlogHomeErvaring van Han met Fire Up
Blog

Ervaring van Han met Fire Up

Cover voor Ervaring van Han met Fire Up

Door Sophie | 17 januari 2022

Cover voor Ervaring van Han met Fire Up

Han van de Brug is werkzaam bij DKC Totaaltechniek als werkvoorbereider. Zijn werkgever heeft hem aangemeld voor begeleiding bij Fire Up. Lees verder hoe het hem vergaan is.

Hoe ben je bij Fire Up terecht gekomen?

Ik ben op advies van mijn directeur Frank bij Fire Up terecht gekomen. Op dat moment zat ik niet lekker in mijn vel en liep ik tegen veel dingen aan. Hij heeft toen een programma bij Fire Up geadviseerd om zo te kijken of dit mij zou kunnen helpen.

Hoe ging je de intake in?

De intake ging goed. Het was gezellig en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik vond het wel lastig om op dat moment te zien hoe een combinatie van sporten en gespreksvoering mij zouden kunnen helpen met mijn klachten. 

Met welke klachten kwam je bij Fire Up?

Ik kampte met vermoeidheid, futloosheid en ik had nergens zin in. Ook was ik prikkelbaar en had ik een kort lontje.

Wat heeft Fire Up je opgeleverd? 

Ik merk dat ik meer energie heb. Ik zit beter in mijn vel. Ook heb ik geleerd om mijn grenzen beter aan te geven, beter te doseren en beter te communiceren en dat levert veel op! Daarnaast heb ik gemerkt dat sporten wel echt een uitlaatklep voor mij kan zijn. Dit hou ik dan nu ook na het programma nog steeds vol.

Zou je anderen Fire Up aanbevelen?

Jazeker! Ik had van tevoren niet verwacht dat het mij zoveel zou opleveren. Op zowel fysiek als mentaal gebied.

Meer weten? Neem contact op!

We vertellen je graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen.